Korizmene tribine 2020.

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva vas na KORIZMENE TRIBINE 2020.

U nastavku pogledajte raspored Korizmenih tribina 2020.

Petak, 6. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će Otvorenje humanitarne izložbe slika s 3. humanitarne Likovne kolonije u čast Zvonki Bušiću Taiku, održane u Gorici 2019. godine. Sve slike će biti na prodaju po povoljnim cijenama u humanitarne svrhe.
Gošća na ovoj tribini je Julienne Eden Bušić.

Petak, 13. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Korizma: promijeni sebe i promijenit ćeš svijet. Tribinu će održati vlč. Mladen Šutalo, župnik župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru te studentski duhovnik i povjerenik za mlade hercegovačkih biskupija.

Petak, 20. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Ne budeš li se bavio prošlošću, bavit će se ona tobom. Tribinu će održati fra Miljenko Mića Stojić, vicepostulator postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

Petak, 27. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Isusov Put križa, u ovoj prigodi bit će predstavljanje knjige „Put križa“, autora fra Ante Marića i bit će prikazan kratki igrani film snimljen prema motivima fra Antine drame Veronikin rubac.
U ime nakladnika uz autora će još nastupiti Gojko Jelić, predsjednik Matice hrvatske u Širokom Brijegu. Nakon tribine bit će Otvorenje izložbe fotografija „20-godina križnoga puta kroz Soviće i Goricu“, autora Jerke Grubišića Lele.

Subota, 28. III. 2020.
U 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert: Odbacimo grije u izvedbi Pučkih pivači iz župe Porođenja Blažene Djevice Marije Tugare.

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za
djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 26. ožujka do nedjelje 29.
ožujka 2020. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se nekvarljivi
prehrambeni proizvodi! Molimo Vas da se odazovete kao i svake godine!

 

Uvijek uz Vas,
gorica-online.info

 

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster