Obilježen sv. Florijan

U GORICI OBILJEŽEN BLAGDAN SVETOG FLORIJANA ZAŠTITNIKA VATROGASACA

U organizaciji Službe za zaštitu od požara Županije Zapadnohercegovačke i DVD-a Gorica, a uz podršku Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke,

u povodu obilježavanja blagdana svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca u krugu vatrogasnog doma u Gorici je održana taktička vježba „snage i izdržljivosti“. Vježba je organizirana kroz tri poligona. U duhu natjecateljskog karaktera dobrovoljnih vatrogasnih društava, svoje snage su odmjerili DVD Gorica, DVD Kustošija (Zagreb) i novoosnovana društva u Županiji Zapadnohercegovačkoj DVD Tihaljina i DVD Rakitno.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj čestitao je vatrogascima njihov dan i dodao da je Općina Grude do sada pomagala DVD-u Gorica i da će tako biti u budućnosti ali da će pružiti pomoć i novoosnovanom DVD-u Tihaljina.

Petar Galić član DVD-a Gorica je u ime domaćina DVD-a Gorica izjavio: „Posebno pozdravljam goste iz Hrvatske, pripadnike DVD-a Kustošije, koji i ovim putem pokazuju otvorenost za suradnju, te se nadam ostvarivanju zajedničkih ciljeva i u budućnosti, ali i naše kolege i prijatelje iz novoosnovanih dobrovoljnih vatrogasnih društava“.

Zahvalnicu DVD-u Gorica za organizaciju obilježavanja Dana vatrogasaca i suradnju s Upravom civilne zaštite ŽZH, kao i doprinos u izgradnji sustava zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara u Županiji Zapadnohercegovačkoj provođenjem vatrogasne vježbe dodijelio je dr. sc. Drago Martinović ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Uvijek uz Vas,
gorica-online.info

 

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster